GROEPEN

De menu’s zijn standaardmenu’s, mocht u andere opties willen bespreken, neem dan contact op via info@stockholmbar.nl

Groepen zijn vanaf 12 personen in het weekend, 15 personen door de weeks.

Menu 1 (3-gangen € 24,50 / 4-gangen € 29,50)

Voorgerecht
Sashimi van zalm
Met zoetzure venkel en wasabi-ijs
of
Ceasar salade
Romeinse salade met een ansjovisdressing, Parmezaanse kaas en gegrilde kip
Tussengerecht (Optioneel)
Aardappeltruffel velouté
Gebonden aardappelsoep met truffel
of
Inktvis
Gebakken met rode ui, knoflook, peterselie en Spaanse peper
Hoofdgerecht
Zeebaars
Gebakken, met geroosterde pompoen puree, jus van rode wijn en seizoensgroente
of
Diamanthaas
Gebakken, met haricot verts, aardappelgratin en jus de veau
Nagerecht
Cheesecake
Met kersensorbet
of
Crème brûlée
Huisgemaakte crème brûlée van witte chocolade en vanille ijs

Menu 2 (3-gangen € 29,- / 4-gangen € 35,-)

Voorgerecht
Tonijntartaar
Sesamkletskop en sojadressing
of
Carpaccio
Dungesneden rundvlees met pijnboompitten, rucola, spekjes, pesto en Parmezaanse kaas
Tussengerecht (Optioneel)
Zalmbonbon
Gevuld met een mousse van zalm en een mosterd dille dressing
of
Eend
Gebakken en gekonfijt
Hoofdgerecht
Gamba’s
Provençaal met tomatensaus, groene asperges, knoflook en aardappegratin
of
Entrecôte
Gegrild, met dikke frites, seizoensgroente en bearnaise saus
Nagerecht
Chocolade soufflé
Met bloedsinaasappel ijs
of
Tarte-tatin van banaan
Met pistache-ijs

Menu 3 (3-gangen € 33,50 / 4-gangen € 41,50)

Voorgerecht
Kreeft
Salade van halve kreeft met frisse limoenmayonaise
of
Proeverij van ham
Proeverij van diverse Italiaanse en Spaanse hamsoorten met rucola en Parmezaanse kaas
Tussengerecht (Optioneel)
Eendenlever
Gebakken met appel en calvados
of
Coquille en croûte
Met prei, room en truffel
Hoofdgerecht
Kabeljauw’s
Met Limburgse mosterd saus, kruidenrisotto, groene groente
of
Tournedos
Met Provençaalse groente, geroosterde roseval aardappelen en rozemarijn jus
Nagerecht
Parfait van caramel
Met saus van chocolade
of
Kaasplateau
Proeverij van buitenlandse kazen